Calella Rockfest

que fer

Calella Rockfest

Cosmopolita, moderna i sempre activa. Són moltes les qualitats que expressen l’esperit dinàmic de la ciutat de Calella, però potser una de les més destacades és la seva intensa activitat cultural. Fires, concerts, teatre, dansa, cinema... de propostes n’hi ha per a tots els públics i gustos. I per als amants del rock i la música en directe, la ciutat compta amb un festival propi: el Calella Rockfest.

A mitjans d’octubre, els acords del rock més autèntic sonen durant tot un cap de setmana a la Fàbrica Llobet-Guri. Any rere any, el festival esdevé una cita imprescindible per a locals i visitants que volen gaudir del millor rock, blues i punk rock. No és estrany veure autèntics mites de l’escena musical rockera i bandes de primer nivell vinguts d’arreu del món. La ciutat batega al ritme de guitarres, baquetes i melodies vibrants, un veritable espectacle de rock en estat pur.

És hora de moure l’esquelet!

ACTUACIONS

  • Divendres 11 d'octubre, a les 19.00 h:
    Southside Johnny and The Asbury Jukes (USA), Laurence Jones Band (UK), Schizophrenic Spacers (Barcelona) i The Grassland Sinners (Barcelona).
  • Dissabte 12 d'octubre, a les 19.00 h:
    Ñu (Madrid), Diamond Dogs (Suècia), The Liza Colby Sound (USA) i Silverflame (Girona).

INFORMACIÓ D'INTERÈS

Enllaços:
www.calellarockfest.com

Altres activitats

també et poden interessar

Utilitzem galetes pròpies per millorar els nostres serveis.
Tancar Galetes